Kliininen hypnoterapia

Hypnoosi

Hypnoosi on muuntuneen tietoisuuden tila, jossa olemme luonnostaan muutaman kerran päivässä pienen hetken, heräämisen ja nukahtamisen hetkellä, joten se on ihmiselle hyvin luonnollinen tila. Mystisyyden hypnoosin ympärille ovat luoneet mm. elokuvat, tv-sarjat ja näyttävä lavahypnoosi, jolla ei ole mitään tekemistä terapeuttisen hypnoosin kanssa. Kaikki hypnoosi on itsehypnoosia, jolloin ihminen menee hypnoosiin terapeutin ohjaamana ja hypnoosissa ei tapahdu mitään asiakkaan arvomaailman vastaista.

Hypnoosi on syvä rentoutuneisuuden tila, transsi, jonka asiakas voi halutessaan keskeyttää koska tahansa. Hypnoosissa alitajunta vastaanottaa positiivisia kehotuksia eli suggestioita herkemmin, kun tietoinen mieli ei ole niin aktiivisena analysoimassa asioita. Hypnoosilla voidaan poistaa negatiivisia uskomuksia, joita olemme kerryttäneet elämämme aikana ja annamme niiden vaikuttaa ajatuksiimme ja tunteisiimme. Alitajunta on erittäin vahva autopilotti kaikelle toiminnalle, ellemme tietoisesti lähde muuttamaan ajatuskulkujamme positiivisempaan suuntaan. Hypnoosi nopeuttaa toivottujen tulosten saavuttamista.  

Milloin hypnoterapiaan?

Jos sinulla on haasteita esim. seuraavissa asioissa ja haluat saada niihin helpotusta, olet juuri oikeassa paikassa:
stressiä, ahdistuneisuutta, negatiivisia uskomuksia itsestäsi, univaikeuksia, riippuvuuksia, painonhallintaongelmia, pelkotiloja, fobioita, ihmissuhdeongelmia, purkamattomia traumoja, kiputiloja, ongelmia tunteiden hallinnassa, käsittelemättömiä asioita menneisyydessä, itsetunto-ongelmia, vaikeuksia rentoutua, ärtyneen suolen oireyhtymä tai haluat vain yleisesti kohentaa voimavarojasi ja vahvuuksiasi.

Hinnasto

89 €/käynti, hinta sisältää alv:n 24%, hypnoosisessioiden äänitteet sekä itsehypnoosin opetuksen. Lisäksi saat positiivisten kehoitteiden äänitteen alitajuntasi muokkaamisen tueksi, äänitettä voit kuunnella esim. autoillessa, lenkillä, pihatöissä tai siivotessa, tämä äänite ei sisällä hypnoosia. Ensimmäinen kerta kestää n. 2 h, seuraavat kerrat n. 1-1,5 h. Tavoitteesta riippuen käyntejä kannattaa varata 4–6 kertaa. Vastaanottoni sijaitsee Kuusankoskella rauhallisella asuntoalueella. Live-tapaamisten lisäksi myös etätapaamiset onnistuvat.

Alustus hypnoosista ja hypnoosisessio ryhmälle 300 € (sis.alv 24%) + matkakulut. Luento hypnoosista 200 € (sis.alv. 24%) + matkakulut.

Peruutukset ja muutokset tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Alle 24 tunnin aikana tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50% varatun ajan hinnasta. Kokonaan perumatta jätetty tapaamisaika veloitetaan täysihintaisena. Tulethan vain terveenä tapaamiseen.

Hypnoterapia ei korvaa terveydenhuollon hoitovastuuta sairauden hoidossa. Hypnoterapia on täydentävä lisä hyvinvointisi edistämiseksi ja hoitavan tahon on hyvä olla tietoinen siitä, että käyt hypnoterapiassa. Hypnoterapia ei sovellu henkilöille, joilla on esim. skitsofrenia, psykoosi tai vakava masennus.
Ota yhteyttä
Tämä sivusto käyttää evästeitä
Asetukset
evästeet