Syvärentoutushoito

Syvärentoutushoito

Syvärentouttava Brain Relief®-hoito on vaikuttava apu stressaantuneelle keholle ja mielelle. Brain Relief on Suomessa kehitetty syvärentouttava kosketushoito, joka tarjoaa kuormittuneelle keholle ja mielelle mahdollisuuden hetken hengähtämiseen. Hermoston toimintaa tasapainottava hoito tarjoaa pysäyttävän hetken akuutin tai pitkäaikaisen stressin keskelle sekä tukee kehon omia palautumisen ja parantumisen mekanismeja. Brain Relief on ainutlaatuinen yhdistelmä lempeitä, miellyttäviä ja turvallisia kosketus-, painallus- ja hierontatekniikoita. Hoito kohdistuu päähän, kasvoihin, hartiaseutuun, käsiin ja jalkoihin.

Hoito tehdään selinmakuulla hoitopöydällä. Hoidossa ollaan normaaleissa sisävaatteissa, käsivarret mielellään paljaana ja sukkien on hyvä olla ohuet. Isot korvarenkaat, kaulaketjut ja rannerenkaat pyydetään ottamaan pois hoidon ajaksi. Hoito on tarkasti vakioitu, jokainen hoitaja tekee sen täsmälleen samalla tavalla. Hoitoon kuuluu tarkkaan valittu musiikki, joka tukee hoidon vaikutusta ja johon hoidon otteet synkronoituvat. Varsinaisen hoidon aikana ei keskustella.

Hoidon aikana ei tarvitse tehdä mitään, saat vain olla.

Hoidossa aktivoidaan parasympaattista eli kehoa ja mieltä rauhoittavaa hermoston osaa useamman aistin kautta. Hoito helpottaa kroonista stressitilaa ja tukee kehon omaa paranemiskykyä, ja tämän seurauksena erilaiset vaivat ja oireet voivat helpottua. Hoidon vaikutukset kehossa ja mielessä ovat aina yksilöllisiä.

Yksi hoitokerta on n. tunnin mittainen. Kolme hoitokertaa noin kuuden viikon sisällä on todettu tuovan jo pysyviä hoitovaikutuksia asiakkaille. 

Hermosto pyrkii aluksi aina hoidon jälkeen palautumaan lähtötilanteeseen, joten suhteellisen tiiviillä aikataululla käyty sarjahoito tarjoaa kestävimmän hoitovasteen. Hoito tehostaa aineenvaihduntaa ja kehon nestekiertoa, joten hoitopäivänä kannattaa juoda runsaasti vettä.

Lisätietoja: www.brainrelief.fi

Hoidosta voi saada apua mm. seuraaviin vaivoihin:

fibromyalgia
migreeni
päänsärky
tinnitus
ahdistuneisuus
levottomuus
paniikkihäiriöt
nukahtamisvaikeudet
ADHD/ADD-oireet
motorinen levottomuus
lihasjännitykset
lihaskivut
bruksaaminen
traumaperäinen stressi
masennus
unihäiriöt
unettomuus
levottomat jalat
TIC-oireet
keskittymisvaikeudet

Hinta

Brain Relief-hoidon hinta on 65 € /kerta, kolmen kerran sarjahoito 180 €. Hinnat sisältävät alv:n 24%. Peruutukset ja muutokset tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Alle 24 tunnin aikana tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50% varatun ajan hinnasta. Kokonaan perumatta jätetty tapaamisaika veloitetaan täysihintaisena.
Ota yhteyttä
Tämä sivusto käyttää evästeitä
Asetukset
evästeet