Asiakaskokemuksia

Hypnoterapia: "Ongelma, jonka takia hakeuduin hypnoterapiaan oli vääristynyt kehonkuva, toki esiin tuli monta muutakin asiaa käsiteltäväksi. Toivoin ja sain apua itseni ja kehoni hyväksymiseen ja rakastamiseen. On ihana huomata, että olen vihdoin vuosien, jopa vuosikymmenten jälkeen oikeasti armollinen itselleni. Tämä tyyppi, jonka nahoissa elän, on hyvä juuri tällaisena."
Hypnoterapia:
"Avullasi onnistuin lopettamaan tupakanpolton. Kuuntelin alkuun nauhoitetta 3-4 kertaa viikossa. Löysin jokaisella kerralla uusia "pointteja", joita en ollut muistanut lainkaan! Kerroit nauhoitteessa, ettei minulla tule olemaan minkäänlaisia vieroitusoireita, kun lopetan. Se on aivan uskomatonta!! Minulla ei todellakaan ollut minkäänlaisia vieroitusoireita! Lopettaminen on ollut naurettavan helppoa ja tiedän, ettei minun enää koskaan tarvitse sytyttää tupakkaa! Olen sinulle erittäin kiitollinen!"
Hypnoterapia:
"Kiitos avustasi tässä minun vaikeassa matkassani. Harjoituksia oli kiva tehdä itsenäisesti, tein niitä alussa päivittäin. Ne auttoivat levollisempaan mieleen ja unen laatuun. Äänitteet auttoivat leikkaukseen valmistautumisessa, pitivät mielen rauhallisena ja tukivat paranemisprosessissa. Vaikka leikkaussalissa oli touhua ja hälinää, pysyi mieli rauhallisena hypnoosin avulla. Tulen ikuisesti olemaan sinulle kiitollinen! <3"
Hypnoterapia:
"Tykkäsin kovasti hypnoosista. Oli mukavaa, että käynneistä sai äänitteen, jotta sitä voi kuunnella myöhemminkin. Uskon, että käynneistä on ollut hyötyä ja etenkin synnytys (jota nyt enimmäkseen olen kuunnellut) ei tunnu enää juurikaan pelottavalta ja uskon, että synnytystilanteessakin siitä on paljon apua. Myös yksinolo on helpottanut."
Hypnoterapia:
"Tärkein tulosyy hypnoterapiaan oli unettomuus. Heti ensimmäisen kerran jälkeen yöunet parani merkittävästi. Tapani käsitellä asioita mielessäni muuttui sessioiden aikana. Jos väsyttää lähteä lenkille, niin kuuntelen painonhallintaa koskevan äänitteen ja jo on kevyt askel lähteä liikkeelle."
Hypnoterapia:
"Lähdin kokeilemaan hypnoterapiaa ihan mielenkiinnosta. Sain tästä enemmän apua, kuin mitä olin uskaltanut toivoa tai edes osannut odottaa. Iso kiitos sinulle Satu tästä, eikä pelkästään hypnoterapiasta, vaan myös sun ihanasta ja helposti lähestyttävästä luonteesta. Tulen aivan varmasti vielä uudestaan sun asiakkaaksi." :)
Hypnoterapia:
"Rehellisesti, tulin hypnoterapiaan enemmän tai vähemmän skeptisenä, mutta ilokseni sain huomata entisen ahdasmielisen minäni olleen väärässä. Vuosien terapiataipaleen jälkeen hypnoterapia tarjosi uuden tavan käsitellä asioita, joihin muilla terapiamuodoilla ei kohdallani ollut enää keinoja. Mielialani on muuttunut kevyemmäksi, olen iloisempi ja rennompi, sekä suhtaudun itseeni armollisemmin ja lämpimämmin. Koin monta ahaa-alämystä, jotka muuttivat ajattelutapaani. Ainoa asia, mikä harmittaa, on, etten kokeillut tätä aikaisemmin."
Hypnoterapia:
"Tapaamiset koskettivat sielua sekä kyyneleiden että naurun kautta. Tunnen olevani nyt itsevarma ja vahva."
Hypnoterapia:
”Minulle tuli ihmeellisen, vahva tunne jostain, että nyt vihdoin voin rakastaa itseäni, ja hirmu vahva päättäväisyys kumpusi sisältäni, että pidän tästä lähtien itsestäni ja sisäisestä lapsestani huolta. Uskon että tämä on hypnoosin vaikutusta, kun tämä oli minulle aivan uudenlainen "kokemus" ja tunne. Ja se tunne on säilynyt minulla siitä lähtien mielessä. Ja tuntuu tukevan minua, ja jotenkin tasapainottaa. Aika ihmeellistä!”

Tämä sivusto käyttää evästeitä
Asetukset
evästeet